# #

Pasienthistorier

De siste 2 ukene jeg jobbet i Oslo la jeg ut en referansebok som mine kunder kunne skrive noen ord i.  De varme tilbakemeldingene jeg fikk fra kundene mine har ispirert og motivert meg til å starte på nytt.  Jeg håper de også kan hjelpe de som sliter med kroppen å se at det finnes muligheter for bedring.

Under følger noe av det kundene mine skrev.

 

"Tusen takk for all fantastisk hjelp jeg har fått fra deg.  Du er en svært dyktig kiropraktor, men også et flott menneske.  Mange kloke ord og god støtte har jeg fått fra deg!

 

"Takk for all hjelp med nakke og rygg!  Du har "magiske hender"!  I mange år slet jeg med prolaps, stiv nakke osv, prøvde fysioterapi og trening, men da jeg endelig kom til en kiropraktor, fikk jeg hjelp.  Du har gitt meg et "nytt liv".  Lykke til i Porsgrunn."

 

"Det har vært trygt (om ikke alltid like behagelig) å ha deg som kiropraktor når noe slår seg vrangt.  Gjennom mange år har du vært viktig for min totale helse enten ryggen låser seg, nakken er stiv, hoftene smertefulle eller knærne umedgjørlige.  Du har alltid vært hele eller deler av løsningen.  Tusen takk for all hjelp og gode råd og veiledning, alltid like blid og hyggelig!"

 

"Takk for god behandling av min rygg og min datters nakke.  Din hjelp under svangerskapet var uvurderlig, jeg slapp den bekkenløsningen jeg hadde hatt problemer med tidligere.  Og takket være deg ble min datter en rolig og fornøyd baby.  Du er behagelig dyktig og flink både med voksne, babyer og barn"

 

"Takk for fantastisk hjelp i årene som har gått.  Du er en flott og varm person.  Du er ærlig og oppriktig.  Vi setter stor pris på deg."

 

"Hjertelig takk for fantastisk behandling.  Flott at du ser hele mennesket og velvillig øser av din kunnskap og kompetanse.  Man føler seg trygg i dine hender.  Ønsker deg lykke til videre"

 

"Tusen takk for 7 supre år hos deg.  Misunner de som får deg som kiropraktor i Porsgrunn.  Du er dyktig, omsorgsfull og snill.  Kommer til å savne å gå til deg når kroppen trenger justeringer!  Lykke til med "sunn rygg" og videre i livet."

 

"Du reddet mitt arbeidsliv! Kommer til å savne deg og!"

 

"Tusen takk for all hjelp jeg har fått.  Den beste behandling og oppfølging.  Hodet er bra og det er takket være grundig behandling fra deg."

 

"Du har vært redningen mange ganger, alltid har du fått meg på bena igjen, du har tatt deg ekstra tid til ekstra hjelp.  Alltid blid og hyggelig, jeg kommer til å savne deg masse og takker for god hjelp i alle disse årene."

 

"Når man tror at alderen har satt sin permanente klo fast i skjelletet, viser det seg at mye kan gjøres med en stiv kropp full av smerter.  Takk, Einar, for et "mykere liv", nesten smertefritt.  Og takk også for din evne til å forklare og vise omsorg og oppmuntring"

 

"Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg har hatt hos deg.  Har vært hos mange forskjellige kiropraktorer, men hos deg har det definitivt vært mest fremgang.  Tusen takk for hjelpen, det setter jeg stor pris på."

 

"Det har vært en glede hvis man kan kalle det det å gå med min dårlige rygg til deg.  Etter litt dårlig erfaringer hos andre tidligere, fikk du orden på "baksiden" og jeg har hatt en mye bedre hverdag etter at jeg begynte hos deg."

 

"Tusen takk for mange gode behandlinger i mange år.  Alltid vært godt å komme hit og få en knekk.  Takket være deg har jeg klart å være i jobb"

 

"Takk for god hjelp i drøye 3 år.  Hadde ikke kommet meg gående gjennom siste svangerskap uten deg!  Ditt engasjement og oppriktig omsorg for pasienten dine merkes.  Lykke til i Porsgrunn."

 

"Tusen takk for all hjelp i mange år.  Du har reddet nakken og ryggen og dermed livet mitt.  Lykke til videre"

 

"Tusen takk for fenomenal hjelp gennom nærmere 10år.  Ryggen og nakken min fungerer relativt bra pga din gode behandling.  Du har bokstavelig talt holdt meg oppegående.  Jeg kommer til å savne din hjelpsomhet og ditt gode trygge smil.  Du vil bli savnet"

 

"Tusen takk for super hjelp når ryggen går i stå.  Trygt å ha en som kan få ting på plass.  Lykke til videre."

 

"For meg var terkskelen høy i forhold til å prøve kiropraktor, men til slutt måtte jeg bare krype til korset.  Det har jeg ikke angret på.  Du har hjulpet meg med både bekken, nakke, skulder og fot.  Og de gode varme hendene dine gjør godt."

 

"Tusen takk for all god hjelp og behandling.  Det har vært veldig godt i en periode hvor kroppen ikke var helt med"

 

"I godt over 1 år har du gitt meg god behandling og veiledning i hvordan komme tilbake etter en ryggprolaps.  Behandlingen har vært en god blanding av profesjonalitet og mennesklig varme.  Lykke til i Telemark."

 

"Det har vært en glede å være pasient hos deg, du har gitt kropp og sinn et løft.  Tusen takk."

 

"Er så takknemlig for at ryggen fungerer igjen.  Etter regelmessig behandlinger her er funksjonen mer og mer tilbake.  Alltid blid, imøtekomende og har svar på alle mine spørsmål"

 

Tusen takk for fantastisk behandling!  Har fått veldig god beskrivelse av mitt problem, og hva jeg burde og ikke burde gjøre.  Og bra tips om når neste time burde være.  Og som alltid supertrivelig"

 

"Tusen takk for all hjelp gjennom flere år!  Uten deg hadde jeg neppe vært i jobb"

 

"Du har i mange år vært til uvurderlig hjelp for meg og min rygg+nakke og du fikk også behandlet min sønn med alle sine sprotsskader.  Du er ikke bare en trygg og dyktig kiropraktor, men også et varmt og godt menneske som vi setter veldig pris på.  Trist å miste deg til "Porsgrunnsfolk", men lykke til."

 

"Tusen takk for meget god behandling og oppfølging. Ryggen er som ny"

 

"Tusen takk for all god hjelp og støtte.  Uten deg og alt du har gjort for meg hadde jeg ikke vært her jeg er idag. Masse lykke til videre."

 

"Vi har vært til behandling hos Einar siden 2004.  Hele familien har nytt godt av hans gode behandling og hans varme vesen.  Han bryr seg virkelig, og det har vært en glede å gå til ham"

 

"Takk for god behandling gjennom 10år.  Jeg var skeptisk første gang jeg kom, men da du la de trygg varme hendene dine på skuldrene mine og forklarte om hva du gjorde, så var jeg solgt.  Du gir en god og sikker behandling, og lytter til kunden og gir ikke overbehandling"

 

"Tusen takk for alle gode behandlinger i mange år, ryggen min hadde ikke vært den samme uten deg!  Det har alltid vært hyggelig å komme på behandling hos deg og jeg har alltid vært trygg på at du har gjort det riktig."

 

"Du vil bli dypt savnet.  Vi, både store og små i familien har vært behandling hos deg.  Du har møtt oss med omtanke, kunnskap, empati og den beste behandling en kan tenke seg"

 

"Tusen takk for all hjelp jeg har fått hos deg.  Du har reddet ryggen min!  Det har alltid vært hyggelig å komme til deg.  Du er så sympatisk og har et veldig hyggelig vesen"

 

"Takk for god behandling gjennom mange år!  Du har ikke tatt med silkehansker på meg, men resultatet har vært godt. Så jeg med mine 86år ser lyst på fremtiden." 

 

"Tusen takk for en veldig flott behandlingstid! Du er alltid like hyggelig og blid og har følt meg trygg i dine hender"

 

"Du har det siste året hjulpet meg med rygg og nakke.  Ikke tvil om at din behandling har vært til stor hjelp.  Alltid blid og trygg på det du gjør.  Tidligere har dine "magiske trykk" kommet min datter til nytte."

 

"Overraskende forandring fra stivhet til smidighet på forbausende kort tid"

 

"Tusen hjertelig takk for hjelp for både meg og mine 2 gutter.  10 år har jeg faktisk fått hjelp fra deg!  Gjennom 2 vanskelige svangerskap og barseltiden, og etterpå hjelp med guttene.  Takk for alle gode råd og pleie langs veien"

 

"Tusen takk for all fantastisk hjel, veiledning og støtte du har gitt meg i ca. 5år"

 

"Takk for super behandling i flere år! Var i årevis skeptisk og gikk ikke til kiropraktor, men etter første gang her og med nakke og rygg "på plass", er dette virkelig det rette"

 

"Takk for all god hjelp med rygg og nakke opp igjennom årene.  Det har gjort meg godt"

 

"Tusen takk for all hjelp fra deg.  Hadde jeg ikke hatt deg hadde jeg ikk vært der jeg er idag.  Lykke til videre."

 

"Tusen, tusen, tusen takk for all hjelp med min lille datter som nå sover godt og er så blid.  Og takk for hjelp med min egen rygg.  Du har gjort underverker og jeg er veldig lei meg for at du slutter."

 

"Du har gjennom mange år hjulpet meg med rygg og nakke.  Det har uten tvil høynet min livskvalitet.  Mange takk og lykke til videre"

 

"Takk for god og lang behandling for min sønn og meg slev.  Hadde ikke vært på bena uten deg.  Du "reddet" ryggen min hver gang."

 

"Du kommer til å bli savnet når du nå skal flytte.  Du har vært en stor trygghet for meg og familien gjennom mange år, og vi er alle blitt bra i ryggene våre etter å ha vært hos deg! Du fikk til og med behandle min datter som baby, og fikk rettet opp skjevhetene hennes - vi er deg evig takknemlig.  Lykke til med flytting og oppstart på et nytt liv i Porsgrunn."

 

"Du har hjulpet meg mye med rygg, skulder, nakke osv.  Jeg har alltid vært superfornøyd med behandlingen jeg har fått.  Det hjelper jo.  Ønsker deg lykke til.  Det er mange i Porsgrunn som blir glade og fornøyde nå"