# #

Om oss

Sunn Rygg Kiropraktorklinikk er drevet av kiropraktor Einar Nielsen DC og holder til i lyse og moderne lokaler i Schankebygget(8etg) i sentrum av Porsgrunn. 

 

Jeg har 6 årig kiropraktorutdannelse fra Northwestern Health Sciences University  i Minneapolis, USA, og graduerte våren 2000.  Jeg har senere jobbet i Hamar og drevet en travel praksis i Oslo de siste 11 årene.  Jeg har i tillegg flere spesialkurs innen nevrologi, idrettsskader og ekstremitetsbehandling.  Et ønske om å flytte tilbake til Grenland førte til et salg av klinikken i Oslo og oppstart av Sunn Rygg Kiropraktorklinikk i Porsgrunn, September 2012.  

 

Jeg vil gjerne tilby mitt nærmiljø kiropraktortjenester av høy kvalitet  og gi mine kunder en reell mulighet til å bli bra.  Mange har ryggproblemer som er sammensatt og vedvart over lang tid og det er helt avgjørende å ha en helhetlig forståelse av problemet for å kunne bli bra.  Jeg har derfor stor fokus på kartlegge dette og jeg vil at du også skal få denne forståelsen.  Det kan noen ganger være nødvendig med supplerende behandling og jeg vil gi deg råd og veiledning hvis du trenger annen type behandling eller rehabilitering.

 

Kiropraktisk behandling har gjennom flere studier vist seg å være både den mest effektive og mest kostnadseffektive behandlingen for ryggproblemer.  Jeg har derfor ønske om å kunne tilby næringslivet i Grenland tjenester slik at ansatte får rask kiropraktisk oppfølging og håper å kunne være en positiv bidragsyter for å redusere og forebygge sykefraværet i Grenland.  Se gjerne på noe av den forskningen som foreligger,  du finner dette under "FOR BEDRIFTER"

 

Under "OM KIROPRAKTIKK" vil du finne informasjonsvideoer som gir deg en litt dypere forståelse av hva kiropraktikk er og hva kiropraktoren gjør.